Συχνές Ερωτήσεις

1. Με την αποστολή της παραγγελίας μου δε μου ήρθε επιβεβαίωση στο mail μου. Τι πρέπει να κάνω;
Αφού ελέγξετε ότι έχετε δώσει σωστά το e-mail σας και ότι ακολουθήσατε σωστά όλα τα βήματα που απαιτούνται για την αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας από τη σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 22330-22234.

2. Εάν ένα προϊόν που έχω παραγγείλει, τελικά δεν υπάρχει, τι πρέπει να κάνω;
Ορισμένες φορές κάποια προϊόντα έχουν εξαντληθεί από την αποθήκη μας και δεν έχει προλάβει να ενημερωθεί η ιστοσελίδα μας. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, θα επικοινωνήσει μαζί σας ο υπεύθυνος του ηλεκτρονικού καταστήματος για να σας ενημερώσει και να σας δώσει εναλλακτικές προτάσεις.

3. Γίνεται επιστροφή χρημάτων;
Επιστροφή χρημάτων δε μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση.

4. Με ποιόν τρόπο μπορώ να πληρώσω;
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με:Αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση),Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα καιΚατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό (προηγείται της αποστολής).

5. Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;
Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα είναι 3€ παραγγελίες έως 50€. Για παραγγελίες άνω των 50€ η αποστολή είναι δωρεάν (επιβαρύνει αποκλειστικά το THE-PRECIOUS.COM).

6. Κάνετε αποστολές μόνο στην Αθήνα;
Αποστολές κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε όλες τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε τρίτες χώρες. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

7. Πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου;
Αν η παραγγελία σας γίνει Δευτέρα-Παρασκευή μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι, θα προωθηθεί την ίδια μέρα από το κατάστημά μας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, και η παράδοση γίνεται εντός 24 ωρών. Αν η παραγγελία σας γίνει Σάββατο-Κυριακή ή σε περίοδο εορτών, θα προωθηθεί την πρώτη εργάσιμη μέρα, με σειρά προτεραιότητας. Μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες η παραγγελία σας θα σας έχει αποσταλεί.

8. Με ποιόν τρόπο μπορεί να γίνει η αποστολή των προϊόντων που έχω παραγγείλει;
Η αποστολή για παραγγελίες που αφορούν την Ελλάδα γίνονται αποκλειστικά με Ταχυμεταφορικές εταιρείες (Courier). Οι αποστολές στην Κύπρο και τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες και Κύπρο γίνονται με την ταχυμεταφορική υπηρεσία EMS (Express Mail Service) των Ελληνικών Ταχυδρομείων.