ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα the-precious.com δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον της VivaPayments.com. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται, εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Για το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, ο πελάτης θα χρειαστεί να μεταφερθεί στην σελίδα της Paypal.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Ο πελάτης πληρώνει την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του the-precious.com, με την παράδοση του προϊόντος στον τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας. Το κόστος αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι 2,8€.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να πληρώσετε και με κατάθεση χρημάτων ή e-banking στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην κατάθεση θα πρέπει να αναφέρεται το όνομά σας καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας. Η κατάθεση θα πρέπει να προηγηθεί της αποστολής του προϊόντος.

ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ
Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, έδρα, τηλέφωνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ταχυμεταφορική
Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που έχετε υποδείξει στο βήμα παράδοση, κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές γίνονται και από το κατάστημα του the-precious.com στη διεύθυνση του καταστήματος μας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών.

Τόποι Παράδοσης: Το ηλεκτρονικό κατάστημα the-precious.com παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα.

Κόστος Μεταφορικών: Για όλες τις παραγγελίες η αποστολή είναι δωρεάν.
Εάν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, η χρέωση είναι 3€.

Αντικαταβολή: Δωρεάν

Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας (αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας), είναι σημαντικό να σημειώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα the-precious.com, κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε άριστους χρόνους παράδοσης. Η παραγγελία σας δρομολογείται αμέσως μόλις την πραγματοποιήσετε και συνήθως έρχεται στα χέρια σας σε 1-3 εργάσιμες μέρες για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Σημείωση: Το the-precious.com δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Η μεταφορά γίνεται με Γενική Ταχυδρομική.
Για δέματα αξίας άνω των 150€, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για δέματα αξίας έως 150€, τα μεταφορικά έξοδα είναι 17€.

Χρόνος Παράδοσης
4 – 5 ημέρες