Επιστροφές προιόντων

Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε απλά δε σας άρεσε ή δεν ήταν όπως το φανταζόσασταν, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Η συμπλήρωση της φόρμας για την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα της παραλαβής του.

Σε κάθε περίπτωση, το προϊόν δε θα πρέπει να έχει φορεθεί πέραν της φοράς δοκιμής, δε θα πρέπει να έχει χαλάσει το καρτελάκι του, και πρέπει να είναι άθικτο, χωρίς εκδορές, όπως και η συσκευασία του. Μαζί με το προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται και το κουτί συσκευασίας, η εγγύηση και όποιο δώρο τυχόν το συνοδεύει. Θα πρέπει να φροντίσετε η συσκευασία αποστολής να είναι ασφαλής, ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά στο προϊόν, καθώς το the-precious.com δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του προϊόντος κατά την επιστροφή.

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, το αποστέλλετε στο κατάστημα με ταχυμεταφορική (αποκλειστικά και μόνο με την SPEEDEX)για να σας το αντικαταστήσουμε ή να το επισκευάσουμε σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιβαρύνουν το the-precious.com.

Στη δεύτερη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι όπως το περιμένατε ή το φανταζόσασταν, το αποστέλλετε στο κατάστημα με ταχυμεταφορική της επιλογής σας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου εσάς, τον πελάτη.

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι επιστροφή χρημάτων δε γίνεται.

Ασφάλεια Συναλλαγών

VivaPayments.com

Εγγυάται από τη VivaPayments.com. Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται μέσω του the-precious.com, πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της VivaPayments.com.

Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, παρέχεται από τη VivaPayments.com. Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας για έγκριση της χρέωσης. Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).

Paypal

Εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω Paypal, μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θα οδηγηθείτε στη σελίδα – σύστημα Paypal για την ασφαλή ολοκλήρωση της πληρωμής σας.